Boka tid för IPL laser i Malmö, - Scandinavian Skincenter

Hårborttagning Malmö 

Vill du bli av med oönskad hårväxt? Vi på Scandinavian Skincenter i Malmö erbjuder olika typer av hårborttagningsmetoder allt från vanlig vaxning, brasilian body sugaring till mer avancerad laserteknik som IPL för permanent hårborttagning.

När du rakar bort hår från kroppen så tar det oftast bara ett par dagar innan håret växer ut igen och blir stubbigt, detta är på grund av att hårroten inte kommer med vilket gör att du får raka dig ofta som i sin tur är väldigt slitsamt för huden och den kan bli lätt irriterad. Med vaxning håller sig resultatet mycket längre eftersom man rycker ut håret ända från roten och du får snabbt en fin silkeslen hud med långt hållbart resultat som kan vara upp till hela 2 veckor.

Sugaring är en ny teknik där man gör tvärt emot vanlig vaxning, man drar av vaxet i samma riktning som håret växer. Detta esulterar i att huden håller sig hårfri länge eftersom man undviket brutna hårstår på detta sätt. Sockret fastnar inte på levande hud vilket gör att sugering är mycket bra att använda vid Brasilianska vaxningar. Med sugaring får man med även korta hårstrå, minimilängd ca 2 mm. Sockret är en 100 % naturprodukt, och innehåller inga allergiframkallande ämnen.

IPL-behandling mot hårväxt är en permanent hårborttagning med resultat som är välbeprövad på marknaden och som var revolutionerande när den kom. Aldrig innan kunde man ta bort hår så snabbt och med så lite smärta! IPL-behandling är överlägset bättre än andra äldre metoder som vaxning, laser, diatermi, både när det gäller effektivitet och biverkningar. IPL-metoden fungerar så att det intensiva långvariga ljuset (som är helt oskadligt för huden) absorberas i melaninet i hårsäckarna och omvandlas till värme. Vid 70°C förstörs proteinet i de hårsäckar som är i tillväxtfas, detta gör att hå inte kan nybildas i de hårsäckarna.

Vilken typ av behandling som passar dig bäst avgör vi tillsammans vid en konsultation hos oss innan behandlingen påbörjas. Vårt mål är alltid att du ska bli nöjd med resultatet och känna dig väl omhändertagen. Din trygghet, säkerhet och omsorg är viktigt för oss alla som jobbar på Scandinavian skincenter i Malmö.

 • Pris från 499 kr
  IPL laserbehandling för dig som bor i Malmö. Hälsodeklaration och genomgång Genomgång av behandlingsområde Rengöring av området som ska behandlas Applicering av kylande gelé Behandlingen utförs
  Pris från 499 kr
 • Pris från 459 kr
  Kort genomgång av behandlingen Kläder avlägsnas Rengörande lotion appliceras på området Bambupuder används för att hålla huden torr Behandlingen påbörjas Lugnande gel appliceras på området
  Pris från 459 kr
 • Pris från 1 149 kr
  Rengörande lotion appliceras på området Vaxningen påbörjas Varm handduk  Lugnande olja appliceras på området
  Pris från 1 149 kr
 • Pris från 399 kr
  Rengörande lotion appliceras på området Vaxningen påbörjas Varm handduk Lugnande olja appliceras på området
  Pris från 399 kr