Trådlyft Malmö - Scandinavian Skincenter

Trådlyft Malmö 

Vi på Scandinavian Skincenter i Malmö erbjuder Happy lift som just nu är marknadens mest hållbara och även långvariga icke-kirurgiska trådnings-ansiktslyft. 

Vill du inte spendera mellan 50.000 till 60.000 kronor på ett ansiktslyft är du utan tvekan en perfekt kandidat för ett trådlyft hos oss på Scandinavian Skincenter! Denna behandling är välkänd som ”ansiktslyftet som görs på lunchen” då du inte behöver sövas, slipper ärren och återhämtningstiden är väldigt kort.

Du kommer att se omedelbara resultat efter ett Happy lift!

Trådarna brukar hålla mellan 12-18 månader men effekten av behandlingen fortsätter långt därefter. Omedelbart efter behandlingen påbörjas bildandet av blodkärl, kollagen, elastin och hyaluronsyra. Under tiden trådarna löses upp bildas sakta men säkert ny bindväv som påverkar resultatet och även förlänger det i ytterligare ett till två år. Det ger alltså en omfattande stimuerling av kollagen på djupet och en markant förbättring av spänst och fasthet i huden.

Vårt mål på är alltid att du ska bli nöjd med resultatet och känna dig väl omhändertagen. Din trygghet, säkerhet och omsorg är viktigt för oss alla som jobbar på Scandinavian skincenter i Malmö. 

  • Pris från 4 999 kr
    Genomgång & hälsodeklaration Önskemål och förväntningar gås igenom Bedövningsmedel appliceras Behandlingen utförs Information och skötselråd
    Pris från 4 999 kr