Hudvård Stockholm - Scandinavian Skincenter

Hudvård Stockholm 

På Scandinavian Skincenter i Stockholm erbjuder vi microdermabrasion och microneedling som är två avancerade hudvårdsbehandlingar som ger otroliga resultat. 

Microdermabrasion är en skonsam metod som syresätter celler och ökar näringstillförseln genom att slipa bort döda hudceller, ytliga skador och förhårdnader. Med hjälp av microdermabrasion kan du göra allt från att minska förekomsten av fina linjer, rynkor, ojämn hudton, reparerar solskador till att djuprengöra porer och motverka uppkomsten av acne. Resultatet efter en behandling med microdermabrasion ger huden en sammetslen känsla samt ett vackert lyster. 

Microneedling är en djupgående och avancerad behandling som med hjälp av roller, stamp eller pen försedd med hundratals mikronålar penetrerar huden och hjälper till att öka hudens produktion av kollagen och elastin. Denna typ av behandling orsakar kontrollerad skada i form av små kanaler i huden som ökar hudens förmåga att absorbera produkter och dess ämnen avsevärt. Irritationen som uppstår i huden vid microneedling resulterar även i en läkningsprocess som producerar ett föryngrat utseende hos huden. Microneedling behandlar effektivt ärrvävnad, förstorade porer, linjer och rynkor.

 • Pris från 0 kr

  Reviderm

  Expertanalys av din hud Tydlig information och genomgång av dina bekymmer Genomtänkt rekommendation för hur din hud bör behandlas och vilka produkter som passar dig. Tips och trix för smarta beslut gällande din hudvård i framtiden.
  Pris från 0 kr
 • Pris från 799 kr
  Lavendeltvätt Hudanalys Diamantslipning Lugnande serum och dagkräm + Ögonkräm
  Pris från 799 kr
 • Pris från 899 kr
  Lavendeltvätt Hudanalys Diamantslipning Hudanpassad mask Lugnande serum och dagkräm + Ögonkräm
  Pris från 899 kr
 • Pris från 999 kr
  Tvätt med lavendel Hudanalys Ansikts & dekolletagemassage eller skalpmassage Diamantslipning Syrabehandling Hudanpassad mask Lugnande serum och dagkräm samt Ögonkräm
  Pris från 999 kr
 • Pris från 559 kr 799 kr

  Exuviance

  Tvätt med lavendel och varma handukar Hudanalys Micronnedling Lungnande serum och dagkräm
  Pris från 559 kr 799 kr
 • Pris från 629 kr 899 kr

  Exuviance

  Tvätt med lavendel och varma handukar Hudanalys Microneedling Hudanpassad mask Lungnande serum och dagkräm + Ögonkräm
  Pris från 629 kr 899 kr
 • Pris från 769 kr 1 099 kr

  Exuviance

  Tvätt med lavendel och varma handukar Hudanalys Ansiks & dekolage-massage eller skalpmassage Ånga & portömning Syra Microneedling Hudanpassad mask Lungnande serum och dagkräm + Ögonkräm
  Pris från 769 kr 1 099 kr