Hårborttagning Stockholm - Scandinavian Skincenter

Hårborttagning Stockholm 

Gör en skonsam och hållbar hårborttagning med hjälp av traditionell vaxning eller med Brazilian body sugaring. Dessa två olika metoder tar på ett effektivt vis tar bort oönskat hår och lämnar ett otroligt resultat med en hållbarhet som kan vara upp till 2 veckor. När du rakar bort hår från kroppen så tar det oftast bara ett par dagar innan håret växer ut igen och blir stubbigt, detta är på grund av att hårroten inte kommer med vilket gör att du får raka dig ofta som i sin tur är väldigt slitsamt för huden och den kan bli lätt irriterad.  

Skillnaden mellan den traditionella vaxningen och den nya tekniken, Brazilian body sugaring är att med denna nya teknik gör tvärt emot vanlig vaxning, man drar av vaxet i samma riktning som håret växer. Detta resulterar i att huden håller sig hårfri längre eftersom man undviker brutna hårstrå på detta sätt. Sockret fastnar inte på levande hud, vilket gör att sugaring är mycket bra att använda vid Brasilianska vaxningar.

 • Pris från 459 kr
  Kort genomgång av behandlingen Kläder avlägsnas Rengörande lotion appliceras på området Bambupuder används för att hålla huden torr Behandlingen påbörjas Lugnande gel appliceras på området
  Pris från 459 kr
 • Pris från 1 149 kr
  Rengörande lotion appliceras på området Vaxningen påbörjas Varm handduk  Lugnande olja appliceras på området
  Pris från 1 149 kr
 • Pris från 399 kr
  Rengörande lotion appliceras på området Vaxningen påbörjas Varm handduk Lugnande olja appliceras på området
  Pris från 399 kr