Fettreducering Stockholm - Scandinavian Skincenter

Fettreducering Stockholm 

På Scandinavian Skincenter i Stockholm kan du med hjälp av av vår cellulitbehandling eller vår fantastiska Fatburner reducera och ta bort oönskad fettmängd!

Fatburner är en fillersbehandling som förstör fettceller på oönskade områden som ex. under hakan. Fatburner utför riktade fettreduktion genom aktivering av olika mekanismer, vilket starkt ökar lipolysen i ackumulerade lipidlager underhud genom fosforylering.
Prostrolanpeptidkomplex reducerar säkert storleken på fettceller, är indicerad för djupdermisimplantation för lipolys av måttlig till svår dubbelhaka, buk, skinkor, baksida på låren. Vi använder oss av märket Prostrolane som används världen över.

Vid cellulitbehandling sker förändringarna  i de områden som behövs mest utan att orsaka någon volymminskning där man inte önskar någon påverkan. Denna behandling har dessutom en avslappnande och mjukgörande verkan som ger en avstressad effekt. Vid avslutad behandling upplever du dig fylld av energi och resultatet blir en välformad kropp med en mjukare, slätare och fastare hud.

  • Pris från 999 kr
    Genomgång & hälsodeklaration Önskemål och förväntningar gås igenom Behandling utförs Information och skötselråd
    Pris från 999 kr
  • Pris från 4 999 kr 9 999 kr
    Genomgång & hälsodeklaration Önskemål och förväntningar gås igenom Injektionen utförs Information och skötselråd
    Pris från 4 999 kr 9 999 kr