Ständigt på resande fot - Blogg med Vanessa
Ständigt på resande fot

Ständigt på resande fot

Hey lovers! Känns som om jag bor på ett plan. Snart behöver jag ett eget plan! Flyger ju bokstavligen varje vecka. Det värsta är ju inte själva flygresan utan att man ska vänta på att checka in väskan, vänta på att den ska komma och sen dessutom alla kontroller från Köpenhamn – Beirut allting tar ju sin tid. Själva flygandet är ok med tanke på att jag oftast sover på flyget, utmattad från alla kontroller antar jag. Speciellt när man mellanlandar i Turkiet, där är det väldigt långa köer och av någon anledning så blev jag även stoppad i själva Beirut. Hahaha! Där blev jag lite sårad. De reagerade på varför jag inte tar med mitt libanesiska pass och endast mitt svenska, så jag fick sitta i ett litet förhör kl 03.00! Gissa om jag blev lack med mitt temperament! Annars så har jag varit väldigt nöjd med min senaste resa till Beirut förutom att jag inte hade lika roligt men stannade endast 3 dagar.

Posted on 2018-03-12 Skönhet 0

Skriv en kommentarSkriv ett svar

Tillbaks
Nästa