Hur jag hanterar haters - Blogg med Vanessa
Hur jag hanterar haters

Hur jag hanterar haters

Jag önskar att min väg att hantera er haters hade varit lättare, men som med alla mina resor genom min karriär så har jag fått lära mig genom att begå misstag och det finns egentligen ingen bättre och mer effektiv väg att lära sig på.

Till er som hatar, skriver och pratar bakom min rygg och aldrig vågar säga något face to face (såklart), jag har verkligen ingen aning om vilka ni är och är inte intresserad av att veta för den delen heller. Det är skillnaden mellan mig idag och innan. Jag bryr mig helt enkelt inte om vilka ni är för ni betyder ingenting mer än att ni motiverar mig till att bli bäst!

Jag är aldrig nöjd och att misslyckas existerar inte i min värld och om jag misslyckas så reser jag mig igen inom 24 timmar!

Jag är medveten om att jag gör allting rätt och att jag har Gud på min sida för att jag är en god människa. Jag hatar aldrig någon för jag bryr mig inte. Jag vet att jag är bra mot mina nära och kära och det är det ända som räknas för mig! Även om jag hade velat hata er tillbaka så har jag absolut ingen tid med det. Jag är fullt medveten om mitt utseende, min smarthet och min kapacitet! Jag får det jag vill och jag tävlar endast mot mig själv!

Det är kanske något ni haters borde testa? Att fokusera på er själva, då kanske ni kan bli 10% av det jag är idag!

Jag är fullt medveten om att många religiösa följer mina steg och ni kan nog mer om mitt liv än min egen mamma. Jag har en viss känsla för er och det är endast sorg, ni mår ju uppenbarligen inte bra och jag hoppas att ni får den hjälp ni behöver! Jag vill ändå tacka er för att ni motiverar mig!

Jag vet att ni haters väntar på att jag ska göra ett misstag och att ni lever på gamla historik men jag kommer aldrig att ge er den uppmärksamheten ni vill ha för ni betyder inget! Det är nämligen så att jag råkar älska den personen jag är väldigt mycket och jag älskar mitt liv! Jag fokuserar på allt som har med mitt liv att göra och det är nämligen mitt jobb, mina företag, min familj, mina kära vänner och givetvis mina kunder, jag älskar er! Tack för att ni väljer oss! Utan er så hade ingenting varit möjligt.

Posted on 2018-04-03 Skönhet 0

Skriv en kommentarSkriv ett svar

Tillbaks
Nästa