Sverige, eventblogg! - Blogg med Vanessa
Sverige, eventblogg!

Sverige, eventblogg!

Hej lovers! Nu va det ett tag sen jag bloggade men har haft full rulle på kliniken. Med tanke på alla event vi håller just nu så måste jag planera min sömn , det är inte så lyxigt som många tror. Det är många timmar ståendes.

Vi överlever med propuds och nötter. Glöm träning sömnen går före! Vi jobbar oftast från 09-21 så är hemma runt 21.45. Runt 22.45 så har jag duschat och landat hemma, sätter mig på soffan med en sallad eller en macka och då börjar andra delen av jobbet som är att lägga ihop före och efter bilder på instagram för att ni ska se dagens resultat.

Klockan slår oftast 01.00 innan jag somnar vilket jag oftast gör på soffan. Vaknar 08.00 och så kör vi samma runda alla 7 dagar i veckan.

Älskar mitt liv och är tacksam, men jag är alltid ett steg ifrån att gå in i väggen och därför behöver jag pauser ibland så jag kan köra hårt och vara bäst när ni kommer till mig för bästa resultat! Förnekar dock inte att jag saknar mina makeovers och mina kontroller på mina verksamheter, men jag vill vara aktiv ett tag ? så att ta en break är ett måste!

Kram från Beiru!

Posted on 2018-05-11 0

Skriv en kommentarSkriv ett svar

Tillbaks
Nästa