Experter på Cavi lipo i Stockholm och Malmö

Cavi lipo

Cavi Lipo fungerar på allt underhudsfett och hela kroppen är behandlingsbar.

Behandlingen innebär kort och enkelt att man förstör fettceller med hjälp av ultraljud. När cellerna är förstörda tar kroppen själv hand om vätskan som återstår.

Systemet skapar vibrationer med ultraljud kring 25 kHz, alltså 25000 svängningar per sekund.
Det skapas en mikrobubbla av vacuum i fettcellen som snabbt blir varm av friktionen mellan fettcellens fett och vakuumbubblan. Friktionen skapar värme som leder till cellens destruktion.

Cavi Lipo är för närvarande det mest utvecklade systemet för behandlingen av fett & celluliter. Behandlingen kan mycket väl likställas med den teknik en kirurg kallar liposuction, vilket är den teknik en plastkirurg använder för att utföra fettsugningar där de tar hjälp av kroppens reningsverk, lymfsystemet, för att få bort slaggprodukterna.

Med en patenterad teknik distribueras ultraljud in i kroppen vinkelrätt. Detta skapar interferens och således uppnår en mycket effektiv kavitation i behandlingsområdet. Detta utan att behöva använda onödigt mycket effekt, vilket gör det lättare att komma åt fettceller.

Ultraljudsvågorna är effektiva ned till 15 mm under huden, där fettcellerna förstörs, medan andra typer av celler – exempelvis hud och blodkärl– endast påverkas genom ökad cirkulation. Med andra ord, en smärtfri och helt ofarlig teknik.

Andra Lipo tekniker skapar inte avlägsning av fettceller, utan lämnar ofta ett buckligt resultat genom dränering av vätska. Cavi Lipo jämnar ut och lämnar ett symetriskt resultat.

Behandlingen

  • Genomgång & hälsodeklaration
  • Önskemål och förväntningar gås igenom
  • Förberedande olja appliceras
  • Behandling utförs
  • Information och skötselråd

Priser & Bokning

Vanliga frågor

Hur många behandlingar behöver man?

Terapeuten kommer hjälpa dig sätta ihop ett paket för att uppnå ditt mål. Man kan räkna med att behandlingen hjälper dig få bort upp till 240 gram fett per behandling. (väldigt individuellt). Slutgiltigt resultat uppnås ca 6-8 veckor efter slutförd behandling.

Kan man arbeta på flera område samtidigt?

Nej, maskinen kan bara behandla ett område i taget (1 handtag). Dock kan man ta flera områden efter varandra. Exempelvis först magen och sedan innerlår.

Kan man träna samma dag man?

Vi rekommenderar att man tränar för att få igång blodcirkulationen och öka resultatet

Gör det ont med Cavi Lipo?

Nej det är helt smärtfritt, man kan höra ett svagt pipande ljud från ultravågorna.

Tar ni avbetalning?

Ja, vi använder oss av Klarna för delbetalning och fakturaköp. Blir du godkänd för kredit av klarna kan du ta köpet på avbetalning. I annat fall är det kort eller kontant som gäller.