Fettreducering Malmö - Cavi lipo - Scandinavian Skincenter

Fettreducering Malmö - Cavi lipo

  • Genomgång & hälsodeklaration
  • Önskemål och förväntningar gås igenom
  • Förberedande olja appliceras
  • Behandling utförs
  • Information och skötselråd

Mer information

Ny

Pris från 499 kr

Boka tid online

 
Mer information

Fettreducering Malmö - Cavi lipo

Cavi Lipo fungerar på allt underhudsfett och hela kroppen är behandlingsbar.

Det som gör just Cavi Lipo så effektiv är att den har en patenterad lösning, som gör att ultraljudet distribueras in i kroppen vinkelrätt och att man då får interferens och således uppnår en mycket effektiv kavitation i behandlingsområdet. Detta utan att behöva använda onödigt mycket effekt, vilket gör det lättare att komma åt fettceller.

Ultraljudsvågorna är effektiva ned till 15 mm under huden, där fettcellerna förstörs, medan andra typer av celler – exempelvis hud och blodkärl– endast påverkas genom ökad cirkulation. Med andra ord, en smärtfri och helt ofarlig teknik.

Andra Lipo tekniker skapar inte avlägsning av fettceller, utan lämnar ofta ett buckligt resultat genom dränering av vätska. Cavi Lipo jämnar ut och lämnar ett symetriskt resultat. 

Cavi Lipo systemet skapar vibrationer med ultraljud kring 25 kHz, alltså 25000 svängningar per sekund.
Det skapas en mikrobubbla av vacuum i fettcellen som snabbt blir varm av friktionen mellan fettcellens fett och vakuumbubblan. Friktionen skapar värme som leder till cellens destruktion.

Cavi Lipo är för närvarande det mest utvecklade systemet för behandlingen av fett & celluliter. Cavi Lipo behandlingen kan mycket väl likställas med den teknik en kirurg kallar liposuction, vilket är den teknik en plastkirurg använder för att utföra fettsugningar där de tar hjälp av kroppens reningsverk, lymfsystemet ,för att få bort slaggprodukterna.

 
Specifikationer
Tid:20
PlatsMalmö
 
Kom ihåg!

Vänligen informera oss om ditt hälsotillstånd. Har du allergier eller är gravid? Ju mer vi vet, desto bättre behandling kan vi ge dig. Givetvis har vi tystnadsplikt. 

Vid sen ankomst förbehåller vi oss rätten att korta ned behandlingen. Avbokning eller ombokning ska göras senast 24 timmar innan bokad tid, annars debiteras hela kostnaden för behandlingen.

Välkommen!

5 andra produkter i samma kategori: