Microneedling - Classic - Scandinavian Skincenter

Microneedling - Classic

  • Tvätt med lavendel och varma handukar
  • Hudanalys
  • Microneedling
  • Hudanpassad mask
  • Lungnande serum och dagkräm + Ögonkräm

Mer information

Ny

Pris från 899 kr

Boka tid online

 
Mer information

Microneedling är en behandling som med hjälp av roller, stamp eller pen försedd med hundratals mikronålar penetrerar huden. Detta orsakar kontrollerad skada i form av små kanaler i huden. Dessa kanaler ökar hudens förmåga att absorbera produkter och dess ämnen avsevärt. Irritationen resulterar även i en läkningsprocess som producerar ett föryngrat utseende hos huden. Microneedling har även visat på att framkalla nyproduktion av elastin och kollagen.

Behandlingen påbörjas med en ansiktstvätt tillsammans med behagliga lavendelprodukter och varma handdukar. En hudanalys i samråd med kunden följes av behandlingen med microneedles. Efteråt appliceras en en vårdande ansiktsmask som är anpassad efter din huds behov. Avslutningsvis appliceras lugnande serum och dagkräm samt ögonkräm.

 
Specifikationer
Tid:30
PlatsMalmö
 
Kom ihåg!

Vänligen informera oss om ditt hälsotillstånd. Har du allergier eller är gravid? Ju mer vi vet, desto bättre behandling kan vi ge dig. Givetvis har vi tystnadsplikt. 

Vid sen ankomst förbehåller vi oss rätten att korta ned behandlingen. Avbokning eller ombokning ska göras senast 24 timmar innan bokad tid, annars debiteras hela kostnaden för behandlingen.

Välkommen!

23 andra produkter i samma kategori: