Fillers - Näsa - Scandinavian Skincenter

Fillers - Näsa

  • Genomgång & hälsodeklaration
  • Önskemål och förväntningar gås igenom
  • Behandlaren rekommenderar produkter samt behandling
  • Injektionen utförs 
  • Information och skötselråd

Mer information

Ny

Pris från 5 499 kr

Boka tid online

 
Mer information

Fillers - Näsa - Behandling

Besöket börjar med att vi tillsammans går igenom en hälsodeklaration för att säkerställa att det inte finns några hinder för behandlingen så som exempelvis graviditet, amning eller någon form av infektion i huden. Efter genomgången påbörjar vi behandlingen med en mjuk formbar hyaluronfiller. Därefter går vi igenom all information och skötselråd du behöver för bästa resultat.

Näskorrigering

Förändra näsans form och proportioner med hjälp av fillers, en enkel behandling med stor potential! Näskorrigering med hjälp av fillers kan skapa en dramatisk förändring i utseendet och i många fall ersätts behovet av ett kirurgiskt ingrepp. Vi använder oss av en hyaluronfiller som är väldokumenterad och säker produkt.

Hyaluronsyra - den mest använda fillertypen i världen!

  • Hyaluronsyra är ett geléliknande ämne som finns naturligt i kroppen, bland annat i leder och hud.
  • Hyaluronsyrans effekter är säkra och väl dokumenterade vilket gjort denna fillertyp till den mest använda i världen. Det ger otroligt resultat utan att behöva göra något kirurgiskt ingrepp!
  • Vi arbetar med olika typer av fillers behandlingar som är baserade på hyaluronsyra. Den finns i olika tjocklekar och konsistenser vilket ger den ett brett användningsområde. Vid näskorrigering använder vi oss av en mjuk, fast och formbar hyaluronfiller som ger fantastiskt resultat!
  • Behandlingen är inte permanent utan bryts ner av kroppen efter hand. Normalt håller fillers mellan 3 - 6 månader, detta är dock helt individuellt och beror på hur din kropp reagerar på behandlingen. Ju fler injektioner du gjort ju längre håller sig resultatet.
  • Kolla gärna vår Instagram där vi utan tvekan lägger upp flest före/efter bilder i Sverige. 

Viktigt!

För att minska eventuell blödning bör du tänka på att:

Undvika blodförtunnande läkemedel 10 dagar innan behandlingen.

Undvika massage och andra typer av aktiviteter som ökar blodcirkulationen i ansiktet.

Är du osäker och vill veta mer kan du alltid boka tid för en konsultation

 
Specifikationer
Tid:20
PlatsMalmö
 
Kom ihåg!

Vänligen informera oss om ditt hälsotillstånd. Har du allergier eller är gravid? Ju mer vi vet, desto bättre behandling kan vi ge dig. Givetvis har vi tystnadsplikt. 

Vid sen ankomst förbehåller vi oss rätten att korta ned behandlingen. Avbokning eller ombokning ska göras senast 24 timmar innan bokad tid, annars debiteras hela kostnaden för behandlingen.

Välkommen!

16 andra produkter i samma kategori: