Areola kosmetik - Konsultation i Malmö - Scandinavian Skincenter

Areola kosmetik - Konsultation i Malmö

  • Genomgång och hälsodeklaration
  • Tvätt
  • En provisorisk ritning och genomgång av önskat resultat
  • Bedövnings-creme för området appliceras
  • Färgval presenteras och väljs ut
  • Tvätt
  • Tatueringen påbörjas
  • Tvätt  och genomgång av resultatet

Mer information

Ny

Pris från 0 kr

Boka tid online

 
Mer information

Areola kosmetik - Konsultation i Malmö

Vårtgårdspigmentering, eller areola-rekonstruktion vänder sig till dig som har gjort bröstreduktion eller annan operation som gör att du behöver en ny bröstvårta. Med denna pigmentering kan man “skapa“ en bröstvårta, minimera ärr eller återställa en bröstvårta till sin naturliga färg och form.

Metoden fungerar även utmärkt om du vill ändra färg eller storlek på dina befintliga bröstvårtor.

När nya bröst opereras in, t.ex efter en cancerbehandling, känns de ofta onaturliga och obekväma utan vårtgård. Repigmenteringen kan då bidra till ett naturligare intryck och därför också öka självkänslan och välbefinnandet hos kvinnor, och män, som genomgått bröstkirurgi oavsett orsak.

Före behandlingen målar målar vi upp så att du själv får vara med och välja färg och form och sedan bedövar terapeuten med salva så behandlingen gör inte ont.

Eter behandlingen stöter huden bort en del av pigmenten och därför ingår en återfyllnad som görs efter 5-12 veckor. Då kan man även justera färgen och formen om det är något som inte känns riktigt bra. Pigmenten ändrar sedan inte färg, men bleks sakta med tiden och då kan en återfyllnad göras.

För priser, vänligen kontakta oss eller boka tid för konsultation.

 
Specifikationer
Tid:60
PlatsMalmö
 
Kom ihåg!

Vänligen informera oss om ditt hälsotillstånd. Har du allergier eller är gravid? Ju mer vi vet, desto bättre behandling kan vi ge dig. Givetvis har vi tystnadsplikt. 

Vid sen ankomst förbehåller vi oss rätten att korta ned behandlingen. Avbokning eller ombokning ska göras senast 24 timmar innan bokad tid, annars debiteras hela kostnaden för behandlingen.

Välkommen!

9 andra produkter i samma kategori: