Injektion - Fat Burner - Scandinavian Skincenter

Injektion - Fat Burner

 • Genomgång & hälsodeklaration
 • Önskemål och förväntningar gås igenom
 • Injektionen utförs
 • Information och skötselråd

Mer information

Ny

Pris från 9 999 kr

Boka tid online

 
Mer information

En injektionsbehandling för att minska fett

Fat Burner är en injicerbar behandling som förstör fettceller ex. under hakan eller andra ofta oönskade områden. Det finns flera områden som är svåra att komma åt vid naturlig viktnedgång, för många har detta en psykologisk inverkan. Tack vare Sustained Release technologin och Novel Peptide technologin kan man effektivt reducera fettcellerna och på så vis minimera fettdepåerna på det önskade området. Detta är ett utmärkt alternativ till dig som inte vill göra ett kirurgiskt ingrepp

Fatburner utför riktade fettreduktion genom aktivering av olika mekanismer, vilket starkt ökar lipolysen i ackumulerade lipidlager underhud genom fosforylering.
Prostrolanpeptidkomplex reducerar säkert storleken på fettceller, är indicerad för djupdermisimplantation för lipolys av måttlig till svår dubbelhaka, buk, skinkor, baksida på låren. Vi använder oss av märket Prostrolane som används världen över.

Så går det till

Besöket börjar med att vi tillsammans går igenom en hälsodeklaration för att säkerställa att det inte finns några hinder för behandlingen så som exempelvis graviditet, amning eller någon form av infektion i huden.

Efter genomgången appliceras en bedövande salva på området innan behandlingen, därefter påbörjar vi behandlingen med en mjuk formbar hyaluronfiller. Själva injektionen tar ca. 10-15 minuter och den avdomnade känslan efter bedövningssalvan försvinner ca 30 efter avslutad behandlingen.

Svullnad är normalt några dagar efter behandlingen speciellt på morgonen.

Områden att behandla

 • Haka 
 • Armar
 • Insida lår
 • Mage
 • Kinder

Kolla gärna vår Instagram där vi utan tvekan lägger upp flest före/efter bilder i Sverige. 

Information

 • Ett behandlingstillfälle tar ca 15 – 20 minuter.
 • Områdets storlek kan förbättras gradvis efter varje behandlingstillfälle.
 • I de flesta fall räcker 2 behandlingar, men ibland krävs 3-6 behandlingar.
 • Antalet injektioner och behandlingstillfällen beror på dina individuella behov.

Efter behandlingen kan du uppleva mindre smärta, svullnad/vätskeansamling, blåmärken eller minskad känslighet under hakan. De här effekterna är i allmänhet tillfälliga och försvinner vanligtvis av sig själva. Biverkningarnas förekomst, svårighetsgrad och varaktighet är i allmänhet störst efter det första behandlingstillfället och minskar i takt med att behandlingarna fortsätter.

Behandlingen kan upprepas flera gånger men ska inte överskrida 6 behandlingstillfällen, 2-4 behandlingstillfällen är vanligtvis tillräckligt. Tidsintervallet mellan varje behandlingstillfälle ska vara minst 6 veckor.

Viktigt!

För att minska eventuell blödning bör du tänka på att:

Undvika blodförtunnande läkemedel 10 dagar innan behandlingen.

Undvika massage och andra typer av aktiviteter som ökar blodcirkulationen i ansiktet.

Är du osäker och vill veta mer kan du alltid boka tid för en konsultation

 
Specifikationer
Tid:20
PlatsMalmö
 
Kom ihåg!

Vänligen informera oss om ditt hälsotillstånd. Har du allergier eller är gravid? Ju mer vi vet, desto bättre behandling kan vi ge dig. Givetvis har vi tystnadsplikt. 

Vid sen ankomst förbehåller vi oss rätten att korta ned behandlingen. Avbokning eller ombokning ska göras senast 24 timmar innan bokad tid, annars debiteras hela kostnaden för behandlingen.

Välkommen!

30 andra produkter i samma kategori: