Fillers Stockholm - Rumplyft - Scandinavian Skincenter
Fillers - Butlift Ny

Fillers Stockholm - Rumplyft

Genomgång & hälsodeklaration

 • Önskemål och förväntningar gås igenom
 • Behandlaren rekommenderar produkter samt behandling
 • Injektionen utförs 
 • Information och skötselråd

Mer information

Prissänkt!
Ny

Pris från 5 999 kr

14 999 kr

-9 000 kr

Boka tid online

 
Mer information

Fillers Stockholm - Rumplyft

Med hjälp av en injektion framtagen för att behandla och skulptera större områden på kroppen finns nu ett alternativ till den traditionella operationen av rumpan.

Det kirugiska ingreppet även kallat Brazilian Buttlift är en väldigt populär operation, tekniken handlar om att man förflyttar fett från kroppen och placerar det i rumpan för att öka volymen och skulptera konturer. Inte alla är villiga till att göra ett så stort ingrepp, nu finns dock möjligheten att istället uppnå liknande resultat utan att behöva göra en operation.

HYAcorp MLF2

HYAcorp MLF2 är speciellt framtagen för konturering och omformning av stora delar av kroppen. Partikelstorleken och sammansättningen av HYAcorp MLF2 ger maximal volymiserande resultat i kroppskonturering, ämnet innehåller en mycket renad form av hyaluronsyra av icke-animaliskt ursprung.

Hyaluronsyra - den mest använda fillertypen i världen!

 • Hyaluronsyra är ett geléliknande ämne som finns naturligt i kroppen, bland annat i leder och hud.

 • Hyaluronsyrans effekter är säkra och väl dokumenterade vilket gjort denna fillertyp till den mest använda i världen. Det ger otroligt resultat utan att behöva göra något kirurgiskt ingrepp!

 • Vi arbetar med olika typer av fillers behandlingar som är baserade på hyaluronsyra. Den finns i olika tjocklekar och konsistenser vilket ger den ett brett användningsområde.

 • Behandlingen är inte permanent utan bryts ner av kroppen efter hand. Normalt håller fillers mellan 3 - 6 månader, detta är dock helt individuellt och beror på hur din kropp reagerar på behandlingen. Ju fler injektioner du gjort ju längre håller sig resultatet.

 • Kolla gärna vår Instagram där vi utan tvekan lägger upp flest före/efter bilder i Sverige.

Viktigt!

För att minska eventuell blödning bör du tänka på att:

 • Undvika blodförtunnande läkemedel 10 dagar innan behandlingen.
 • Undvika massage och andra typer av aktiviteter som ökar blodcirkulationen.

Är du osäker och vill veta mer kan du alltid boka tid för en konsultation

 
Specifikationer
Tid:20
PlatsMalmö
 
Kom ihåg!

Vänligen informera oss om ditt hälsotillstånd. Har du allergier eller är gravid? Ju mer vi vet, desto bättre behandling kan vi ge dig. Givetvis har vi tystnadsplikt. 

Vid sen ankomst förbehåller vi oss rätten att korta ned behandlingen. Avbokning eller ombokning ska göras senast 24 timmar innan bokad tid, annars debiteras hela kostnaden för behandlingen.

Välkommen!

30 andra produkter i samma kategori: