Fillers Stockholm - Tinkerbell tiplift - Scandinavian Skincenter
Fillers - tiplift Ny

Fillers Stockholm - Tinkerbell tiplift

  • Genomgång & hälsodeklaration
  • Önskemål och förväntningar gås igenom
  • Behandlaren rekommenderar produkter samt behandling
  • Injektionen utförs 
  • Information och skötselråd

Mer information

Ny

Pris från 3 499 kr

Boka tid online

 
Mer information

Fillers Stockholm - Tinkerbell tiplift

Besöket hos oss på Scandinavian Skincenter i Stockholm börjar med att vi tillsammans går igenom en hälsodeklaration för att säkerställa att det inte finns några hinder för behandlingen så som exempelvis graviditet, amning eller någon form av infektion i huden. Efter genomgången appliceras en bedövande salva på området innan behandlingen, därefter påbörjar vi behandlingen med en mjuk formbar hyaluronfiller. Själva injektionen tar ca. 10-15 minuter och den avdomnade känslan efter bedövningssalvan försvinner ca 30 efter avslutad behandlingen.

Svullnad är normalt några dagar efter behandlingen speciellt på morgonen. När svullnaden lagt sig ska dina läppar kännas normala igen till och med när du kysser någon.

Få vackra och välformade läppar med hjälp av fillers.

Det är en behandling som är både säker och enkel att utföra. Vid behandling av fillers i läpparna tillför man fukt i form av hyaluronsyra som både bygger och skapar volym i det önskade området.

Tinkerbell tiplift

Tinkerbell tiplift har en annorlunda teknik än vanlig traditionell läppförstoring. Med denna teknik fokuserar man på att lyfta överläppen med hjälp av fillers. Därefter masserar man ut fillern till en snygg och fyllig form. 

Hyaluronsyra - den mest använda fillertypen i världen!

  • Hyaluronsyra är ett geléliknande ämne som finns naturligt i kroppen, bland annat i leder och hud.
  • Hyaluronsyrans effekter är säkra och väl dokumenterade vilket gjort denna fillertyp till den mest använda i världen. Det ger otroligt resultat utan att behöva göra något kirurgiskt ingrepp!
  • Vi arbetar med olika typer av fillers behandlingar som är baserade på hyaluronsyra. Den finns i olika tjocklekar och konsistenser vilket ger den ett brett användningsområde. Vi använder oss av en mjuk, fast och formbar hyaluronfiller till läpparna.
  • Behandlingen är inte permanent utan bryts ner av kroppen efter hand. Normalt håller fillers mellan 3 - 6 månader, detta är dock helt individuellt och beror på hur din kropp reagerar på behandlingen. Ju fler injektioner du gjort ju längre håller sig resultatet.
  • Kolla gärna vår Instagram där vi utan tvekan lägger upp flest före/efter bilder i Sverige. 

Viktigt!

För att minska eventuell blödning bör du tänka på att:

Undvika blodförtunnande läkemedel 10 dagar innan behandlingen.

Undvika massage och andra typer av aktiviteter som ökar blodcirkulationen i ansiktet.

Är du osäker och vill veta mer kan du alltid boka tid för en konsultation

 
Specifikationer
Tid:20
PlatsMalmö
 
Kom ihåg!

Vänligen informera oss om ditt hälsotillstånd. Har du allergier eller är gravid? Ju mer vi vet, desto bättre behandling kan vi ge dig. Givetvis har vi tystnadsplikt. 

Vid sen ankomst förbehåller vi oss rätten att korta ned behandlingen. Avbokning eller ombokning ska göras senast 24 timmar innan bokad tid, annars debiteras hela kostnaden för behandlingen.

Välkommen!

30 andra produkter i samma kategori: