Experter på Tandblekning i Malmö och Stockholm.

Tandblekning

Tandblekning med resultat. Vi arbetar med de bästa maskinerna och produkterna på marknaden. Detta för att kunna erbjuda kvalité i resultatet och att du ska gå hem med ett vackert leende på läpparna.

Tillsammans går vi igenom en hälsodeklaration som sedan följs av en analys på färgskala och förväntat resultat. Applicering av skydd på tandköttet görs samt ett tandblekningsmedel på dina tänder görs.

Tandblekningsmedlet aktiveras sedan med hjälp av vår kraftfulla tandblekningslampa. Efter avslutad behandling går vi igenom skötselråd för att du ska kunna uppnå bästa möjliga långvariga resultat.

Bäst i test!

  • Vi använder oss av tandblekningsprodukter från BEYOND™ Dental & Health och tandblekningslampan Polus® som är den senaste och mest avancerade lampan enligt “The Dental Advisor”. Tillsammans är dessa oslagbara!
  • Polus® är världens kraftfullaste halogenlampa för tandblekning och ger kliniskt bevisat överlägset resultat jämfört med billigare plasma- och LED system.
  • Beyond’s tandblekningsprodukter är speciellt bra mot svårblekta och svårt missfärgade tänder. Nyansförbättringen ligger på mellan 8 och 32 nyanser, beroende på behandlingstyp.
  • Enligt Socialstyrelsens senaste kliniska studie om tandblekning gav Beyond’s  tandblekningsmedel (35%) det bästa långvariga blekningsresultatet.

Välj mellan 1,2 och 3 omgångar.

Behandlingen

  • Hälsodeklaration och genomgång
  • Analys av färgskala och förväntat resultat
  • Applicering av tandblekningsmedel och tandköttskydd
  • Behandlingen utförs
  • Information och skötselråd

Priser & Bokning

Vanliga frågor

Vad är skillnaden på behandlingarna?

Om du inte har blekt tänderna innan eller om det va längesen rekommenderar vi alltid en tandblekning De luxe, Classic och Basic är mer för att underhålla resultatet efter första behandlingen.

Kommer det ila i tänderna?

Tänderna ilar normalt inte under behandling, har du friska tänder får du normalt inga ilningar i tänder efter behandlingen. Om man har en väldigt tunn eller känslig emalj kan det dock uppstå en viss mån av ilningar efter behandlingen.

Vad bör jag tänka på innan behandling?

Att gå till tandläkaren ca 6 månader innan besöket för att kolla så att du har friska tänder, inga munsjukdomar och ta bort eventuell tandsten.

Går det att bleka bort fläckar från tänderna?

Det kan fungera men det kan också inte fungera, det är från person till person.

Vad bör jag tänka på efter min behandling?

Under 72h ska du undvika att röka, snusa, äta färgglad mat tex curry, rödbetor och blåbär. Du bör även undvika kaffe, te och rödvin. Vi rekommenderar även ett kit från brilliant smile som går att köpa hos oss för att bibehålla bäst resultat.

Tar ni avbetalning?

Ja, vi använder oss av Klarna för delbetalning och fakturaköp. Blir du godkänd för kredit av klarna kan du ta köpet på avbetalning. I annat fall är det kort eller kontant som gäller.