Tillverkare - Scandinavian Skincenter

Märke

Där finns 8 märke

 • Billion Dollar Brows

  Hemsida: http://www.billiondollarbrows.com/

  Företaget startades 2004 med dess starka passion blev snabbt Billion Dollar Brows företaget som tog sig an uppdraget att rädda världen från taskiga ögonbryn. Nu världskända och väldigt omtyckta av skönhetsälskare och bryn-experter.

 • Exuviance

  Hemsida: http://www.exuviance.se

  Företaget erbjuder ett komplett system av vetenskapligt utvecklade, högeffektiva hudvårdsprodukter med alfa- och polyhydroxisyror kombinerat med de senaste teknologierna och innovationerna. 

  Exuviance är avancerad hudvård från de läkare som upptäckte och tog patent på alfahydroxisyrateknologin (AHA) - en av hudvårdsbranschens största innovationer de senaste decennierna. 

  Exuviance är en verksamhet med medicinsk grund. Företaget ligger i Princeton, New Jersey och har en ledande position inom utveckling och marknadsföring av olika sammansättningar som innehåller AHA. 

 • Fillers

  Hemsida: http://www.juvedermfillers.se/

  Ett ledande varumärke ur ett globalt perspektiv och har använts vid över 16 miljoner fillerbehandlingar för ansiktet. Behandlingarna minskar skonsamt dina ålderstecken och förstärker diskret din naturliga skönhet.

 • Fillers

  Hemsida: http://www.restylane.se/

  Sätar ut rynkor, framhäver ansiktets konturer, skapar fylligare läppar och föryngrar huden. Behandlingarna anpassas till dina behov och resultaten syns omedelbart. En naturlig skönhetsprodukt som inte påverkar ansiktsuttrycken eller ansiktsrörelserna. Mer än 20 miljoner behandlingar som har utförts över hela världen.

 • Mareli Medical

  Hemsida: http://www.marelimedical.se

  Medical är ett av Sveriges snabbaste växande företag de senaste 10 åren. De förser idag lite över 2000 kliniker runt om i världen med fillers. 

  Mareli Medical är även medarrangör av Miss Universe samt magasinet Lifestyle Wellnes "fillerexpert" 
  Under 2016 var de även skönhetsmässan Acadermia´s huvudsponsor.

  Klinikkdrift Sverige AB är bolaget som äger varumärket Mareli Medical. 
  De äger även Mareli Academy, Mareli Certifieringen samt Mareli Care.

 • Neauvia Organic

  Hemsida: http://www.neauvia.com/

  Neauvia Organic är världens första fillers med så nära naturliga inslag. Det har utvecklats med den senaste teknologin, tillverkas i Italien. Med rena materialval och en originell produktion står Neauvia ut som den nya generationens produkt.

 • Reviderm

  Hemsida: https://www.reviderm.de/en/

  Reviderm som anses vara ledande inom skinneedling är Tyskland näst största salongsmärke. Märket grundades 1986 och har stått för många innovativa förändringar i hudvårdsbranchen. Med noggrant utvalda ingredienser och konstant löpande Kvalitetskontroller har varumärket vuxit till en stor favorit på marknaden.

 • Young Blood

  Hemsida: https://www.ybskin.com/

  Youngblood är en lyxigt kosmetisk varumärke baserat på mineraler. Med endast naturella ingredienser från jorden utan några kemiska tillsatser är detta en favorit för hudälskare. Många av produkterna innehåller Youngbloods signatur mineraler baserat på Malachite,  Rhodolite, Hematite och Zincite som hjälper till att skydda huden under användning.